header

Certifierad Canineopat
-behandlingar erbjuds i Åseda

Vi har det stora nöjet att samarbeta med certifierad canineopat Caroline Karlsson från Ruinjos. Då det psykiska och det fysiska samverkar i ett, så ser vi hur otroligt effektiv det är att serva kropp i samband med själ. Av den anledningen slår vi ihop oss med välutbildade och unika Caroline Karlssons som är ett fenomentalt komplement vid beteendeterapeutiskt arbete med hund."Caroline Karlsson har ett handlag som få och ser lika mycket till hundens psykiska upplevelse av behandlingen som de fysiska resultaten. Men integritet och hänsynstagande i fokus och med enorm förmåga att läsa hund (något av oerhört stor vikt i arbete med rädda eller arga hundar) gör hon underverk."
- Carro Hellgren


 

Som hundpsykolog möter jag ofta hundar med smärtinducerade problem, eller problem som orsakar smärta, spänning, rubbningar i rörelsemönstret m.m. Känslor finns inne i och utanpå kroppen, chock trauma orsakar ofta stangerad eller låst energi i kroppen. Energi som ligger som en bränsletank till utloppet, ex. aggressionen. Vi måste komma åt orsaken, energin, kroppen för att nå känslan. Så vi först därefter kan sätta energin i rörelse och ändra beteendet.

"För att bli certifierad canineopat måste man ha gått en noga kvalitetssäkrad hundfysioterapeut utbildning samt avlägga teoretiska och praktiska prov var tredje år för att behålla sin titel"Så har du en hund som behöver servas? En hund som påvisar obalanser, tappat träningssuget, presterar sämre på tävling eller gör utfall i koppel... Då ka ett besök hos Caroline Karlsson vara något för dig.

Pris: 400 kr  (ca 50 min behandlingstid)
Plats: Hellgrens, Olofsgatan 1, Åseda
Bokning: i formuläret till höger eller direkt hos
Caroline Karlsson
 info@ruinjos.se, 073-3277097

Intresserad!?

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss för att besvara dina frågor eller för tidsbokning.