header

ONLINE WEBBINAR

Nu erbjuder  vi onlineföreläsningar. Så att du oavsett vart du bor, kan ta del av våra utbildningar.
 

KURSUTBUDET

DET GEMENSAMMA LEDARSKAPET

Ett live- webbinar online, tillägnad hundens och människans samliv. Gamla myter om rang och ledarskap granskas och modern forskning lyfts fram. Vi blickar tillbaka på vårt och hundens gemensamma ursprung,ur läran ges handfasta förhållningssätt och övningar som främjar din och din hunds relation. Sätt i verket och du får en lyhörd hund som blir naturligt följsam. Denna föreläsning passar alla hundägare och hundar!
Vi träffas via Zoom som du enkelt laddar ner gratis. Under kvällen kommer du kunna ställa frågor och interagera med föreläsaren så väl som övriga deltagare. Diplom och stenciler skickas till dig i efterhand.
PRIS: 380 kr
TID: 14 april, 18:00-20:30

HUNDENS KÄNSLOLIV OCH VÅRA KULTURKROCKAR

Ett live- webbinar online, tillägnad hundars känsloliv och våra kulturkrockar. Vi djupdyker ner i hundars känsloliv och tittar närmare på fysiologin bakom samt vilka beteenden de orsakar. Sedan ställs rovdjurens seder och bruk mot våra förväntningar och krav. Detta är en kväll fylld med aha-upplevelser som skickar hem dig med handfasta råd som kan fungera ögonblickligen. Du kommer få en ökad förståelse för hur du kan hantera situationer när hundens behov och känslor krockar med våra egna normer.  Passar alla hundägare!
Vi träffas via Zoom som du enkelt laddar ner gratis här. Under kvällen kommer du kunna ställa frågor och interagera med föreläsaren så väl som övriga deltagare. Diplom och stenciler skickas till dig i efterhand.
PRIS: 380 kr
TID: 2 april, 18:00 -20:30

PTSD & traumabearbetning hos hund

Ett live- webbinar online, om posttraumatiskt stressyndrom hos hund. Du får lära dig hur denna form av psykiska ohälsa uppstår och varför. Vi går igenom diagnostiken och behandlingar som hjälper traumatiserade hundar vidare i livet. Denna föreläsning lämpar sig för dig som arbetar med hundar, har ett stort intresse för hundpsykologi eller misstänker att du har en PTSD-hund därhemma. Föreläsaren Caroline Alupo är hundpsykolog och har en magister examen i etologi, examensstudien kartlagde just detta ämne. Caroline har 15 års arbetseerfarenhet av traumatiserade hundar.
PRIS: 420 kr
TID: 28 april, 18:00-20:30