header

Raskonsultation

Har du bestämt dig för att skaffa hund? Om så är fallet kanske du funderar på vilken ras/rasblandning som passar just dig. Det är mycket man ska tänka på; hundens behov, dina önskemål kontra hur vardagen ser ut och vad som hinns med, krav på yta, pälsvård, hundens mentalitet och vad den innebär i praktiken och så vidare.

Ju mer information och kunskap man har om hunden/rasen desto mer genomtänkt beslut kan man fatta. Min önskan är rätt hund till rätt ägare för man förebygger många problem genom att vara klok i sitt rasval. Jag är objektiv i mina skildringar av raserna då mitt mål inte är att sälja in den ena eller den andra rasen.

Jag hjälper dig gärna att hitta "din ras"! 
Vid en raskonsulation besvarar du ett frågeformulär, dina svar analyseras och ett urval av raser föreslås och diskutteras.


Pris:  450 kr för ca 1 timmes rasrådgivning
 

- obs! denna konsultation ger inga garantier, det är ett medel för att lära sig mer om sig själv och tänkta raser. Alla hundar är individer och ingen följer en given mall. Kunskap om rasens ursprunglig ger oss dock ett hum om vad vi kan förvänta oss. 

Raskonsultation,
ja tack!